Комплект для Samsung Galaxy A05 (A055) панель + скло DENGOS (Black) (DG-KM-07)

DG-KM-07

Панель Dengos – чудове поєднання оригінального дизайну та захисної функції для Вашого смартфону. Завдяки високоякісним матеріалам, чохол-панель Dengos – легкий та приємний на дотик аксесуар.   

Захисне скло DENGOS для екранів мобільних пристроїв захищає від подряпин і ударів, забезпечує повну передачу кольорів, має олеофобне покриття.

Детальніше

Форм-факторПанель
ТипЗахисне скло
МатеріалСинтетичні матеріали
Сумісний брендSamsung Galaxy
Сумісна модельA05
КолірBlack
Клейовий шарПо всій поверхні
Наявність рамкиЗ рамкою
Додаткові характеристикиматова
Країна-виробник товаруКитай

Чохол-панель DENGOS для смартфона створений для захисту корпусу мобільного пристрою від пошкоджень і подряпин. Легко одягається і знімається, чітко повторює контури мобільного телефону, щільно прилягає.  Матеріал, з якого виготовлена ​​панель легко очищається і не ковзає в руці. Зручно використовувати, панель має функціональні вирізи до всіх роз'ємів. Довго тримає форму. Легкий і приємний на дотик аксесуар зробить мобільний пристрій унікальним.

Захисне скло DENGOS  виготовляється з високоякісних матеріалів, які гарантують тривалий термін використання виробу. Завдяки тому, що скло ультратонке, чутливість екрану залишається незмінним і це є оптимальним фактором для щоденного використання гаджету. Скло захисне DENGOS має високу міцність, так як має індекс твердості 9Н. Захищає екран мобільного пристрою при падінні, від ударів об тверді поверхні. Стійке до подряпин і сколів при контакті з колючими і металевими предметами (монети, ключі, інше). Олeофобне покриття зменшує кількість відбитків пальців. Простота і швидкість установки не вимагає особливих зусиль і сторонньої допомоги. 

Комплектація: 

  • чохол-панель
  • скло захисне для екрану
  • волога і суха серветки для обробки екрану
  • стікер для видалення пилу

30 інших товарів в цій категорії: