Комплект Dengos для Xiaomi Redmi Note 9s панель + скло захисне Carbon (grey) (DG-KM-156)

DG-KM-156

Чохол-панель DENGOS - прекрасне поєднання оригінального дизайну і захисної функції для Вашого смартфона. Захисне скло DENGOS гарантує високу якість і тривалий термін експлуатації мобільного пристрою.

   

Детальніше

Форм-факторПанель
МатеріалСинтетичні матеріали
Сумісний брендXiaomi
Сумісна модельRedmi Note 9 Pro/ 9 Pro Max/ 9s
КолірGrey
Країна-виробник товаруКитай

Чохол-панель DENGOS - прекрасне поєднання оригінального дизайну і захисної функції для Вашого смартфона. Виконаний з синтетичних матеріалів, чохол-панель DENGOS - легкий і приємний на дотик аксесуар, який захищає Ваш апарат від ушкоджень і подряпин. Панель легко знімається і одягається на задню частину смартфона, шороховата поверхня не дає ковзати в руці.

Захисне скло DENGOS гарантує високу якість і тривалий термін експлуатації. Склеювальний силіконовий шар нанесений рівномірно по всій поверхні скла, що гарантує надійне його закріплення на екрані. Оліофобне покриття забезпечує відмінну передачу кольору і відсутність спотворень. Захисне скло DENGOS з індексом міцності 9Н надійно оберігає екран вашого пристрою від механічних пошкоджень і дозволить йому пережити удар від падіння. Установка скла не вимагає спеціальних навичок, що дозволяє дуже легко приклеїти його самостійно в домашніх умовах.

30 інших товарів в цій категорії: