Reduced price! Комплект Чохол-Книжка FINE LINE для Samsung Galaxy A3 2017 (A320) (black)+Захисне скло для Samsung Galaxy A3 2017 (A320) Збільшити

Комплект Чохол-Книжка FINE LINE для Samsung Galaxy A3 2017 (A320) (black)+Захисне скло для Samsung Galaxy A3 2017 (A320)

FL-KM-07

Чохол-книжка FINE LINE для мобільного телефону виготовлений з високоякісної штучної шкіри, з високоякісним пластиком, що фіксує телефон всередині «книжки». Завдяки відкидній передній кришці чохол-книжка FINE LINE надійно захищає екран вашого смартфону.

Захисне скло FINE LINE для екрану мобільного пристрою захищає від подряпин та ударів, забезпечує повну передачу кольорів, має олеофобне покриття.

Детальніше

Форм-факторКнижка (Flipp-Book Call ID)
Матеріалштучна шкіра
Сумісний брендSamsung Galaxy
Сумісна модельA3 2017 (А320)
КолірBlack
Країна-виробник товаруКитай

Чохол-книжка FINE LINE зручний у користуванні, надійно фіксує телефон та надає доступ до всіх необхідних кнопок, роз’ємів приладів та камери.
Чохол-книжка FINE LINE є ідеальним для Вашего мобільного пристрою, виконуючи захисну та естетичну функції: разом з чохлом FINE LINE телефон захищений від бруду, подряпин та тертя, а його зовнішній вигляд завжди радує Вас.

Захисне скло FINE LINE виготовляється з матеріалів, що гарантують високу якість та довгий термін експлуатації. Ультратонке скло є оптимальним для щоденного використання смартфону, чутливість екрану залишається незмінною. Захисне скло FINE LINE з індексом твердості 9Н має високу міцність. Захищає екран при падінні та ударі о тверді поверхні, стійке до подряпин та сколів при контакті з твердими предметами (монети, ключі, інше). Олеофобне покриття значно зменшує кількість відбитків та інших плям. Просте та швидке встановлення не потребує сторонньої допомоги. У комплекті до захисного скла FINE LINE надається волога та суха серветки для обробки поверхні екрану, стікер для видалення пилу.

30 інших товарів в цій категорії: