Чохол-Книжка FINE LINE для Samsung Galaxy J6 (J600) (gold)

FL-SL-BK-196

Чохол-книжка FINE LINE (Flipp-Book Call ID) для мобільного телефону виготовлений з високоякісної штучної шкіри, прошитий по контуру, з високоякісним пластиком, що фіксує телефон всередині «книжки». Завдяки відкидній передній кришці чохол-книжка FINE LINE надійно захищає екран вашого смартфону.

Детальніше

Форм-факторКнижка (Flipp-Book Call ID)
Матеріалштучна шкіра
Сумісний брендSamsung Galaxy
Сумісна модельJ6 2018 (J600)
КолірGold
Країна-виробник товаруКитай

Чохол-книжка FINE LINE зручний у користуванні, надійно фіксує телефон та надає доступ до всіх необхідних кнопок, роз’ємів приладів та камери.
Чохол-книжка FINE LINE є ідеальним для Вашего мобільного пристрою, виконуючи захисну та естетичну функції: разом з чохлом FINE LINE телефон захищений від бруду, подряпин та тертя, а його зовнішній вигляд завжди радує Вас.Чохол-книжка FINE LINE зручний у користуванні, надійно фіксує телефон та надає доступ до всіх необхідних кнопок, роз’ємів приладів та камери.
Чохол-книжка FINE LINE є ідеальним для Вашего мобільного пристрою, виконуючи захисну та естетичну функції: разом з чохлом FINE LINE телефон захищений від бруду, подряпин та тертя, а його зовнішній вигляд завжди радує Вас.

30 інших товарів в цій категорії: